Прогнози на заході.

28 Листопада, 2021 1 By Old Dwarf

Західний дивізіон, тобто ліга у місті Рівне, наблизилася до до вирішальних ігр, в яких буде визначено, хто все таки стане чемпіоном.

 

Rivne Season 4 І В Н П М`ячі О
1
(1) Cursed Assasins
9 7 2 0 18-5 23
2
(3) First Toxic Oblivion
8 4 3 1 19-8 15
3
Angry MNRX
10 3 4 3 11-12 13
4
Wild Hunt
8 2 2 4 6-10 8
5
Impenetrable Dudes
9 2 1 6 9-13 7
6
Chaos Chosen
2 2 0 0 5-1 6
7
Lucky Strikes
8 1 2 5 4-18 5
8
Snotling
2 0 0 2 2-7 0

Без сумнівів, минулорічний чемпіон, хоч і змінив командуз Ельфів на Скейвенів, але всерівно тримає марку лідера. Всього дві нічиї, і перше місце не тільки у дивізіон, але й у рейтингу Trident League.

Залишилась одна гра із підземкою, яка ніяк не повливає на турнірне становище скейвенів. Тому я не думаю, що тренер буде викладатися на всі сто, і збереже своїх проокачанипх гравців для ігр пленй-офф. 

 

В свою чергу тренер команди First Toxic Oblivion, навіть якщо програє свої матчі які залишились, всерівно залишиться на другій сходинці. Як і для тренера з Cursed Assassins, ці ігри будуть важливими тільки в плані загального рейтингу ліги. 

Нагадаю, що скейвени йдуть пергшими, а підземка третіми у рейтингу Trident League.

 

Томб Кінги з команди Angry MNRX, зіграли всі ігри регулярки, і їм залишається чекати, хто все таки стане їх суперником у півфіналі плей-офф.

Норси, є реальним претендентом на попадання у плей-офф. Питання тільки яке місце займуть гравці команди Wild Hunt. При двох перемогах у матчах, що залишилися (з Підземкою та нурглами), команда набирає 14 очок, і обходить Томб Кінгів. А це означає, що півфінал вони будуть грати тою ж самою Підземкою.

Поразка хоч у одному матчі, це автомачтино попадання на скейвенів. І це у випадку якщо…

 

Якщо свій останній матч виграють Хаос Дварфи. А суперником їх буде команда Нурглів, яка зірок з неба не хапає, і грає більше у своє задоволення, ніж вирішує якісь турнірні амбіції.

І на останок комнда Lucky Strikes. Відвертий аутсайдер дивізіону, але свої вдалі постріли вона вже зробила:

  • перемога над хаос дварфами
  • нічия з томбами

Адже саме цим команадам не вистачає тих втрачених пунктів, щоб закінчити сезон у зоні плей-офф.

У коментарях, можете залишити свої відгуки:

  • хто вийде у плей-офф, Норси чи Хаос Дварфи
  • хто стане чемпіоном??