Зіграно 3 тури Trident Bowl (FUMBBL)

30 Квітня, 2022 0 By Old Dwarf

Жага до гри настільки пекельна, що усі команди намагаються зіграти чим швидше свої матчі.

Майже ща тиждень кожна команда зіграла по три гри, а де-які розпочали вже 4-ий тур.

Перші матчі супроводжувалися звиканням до тонкощів гри онлайн, і пов’язаними з цим нюансами, більше з негативним відтінком.

На даний час лідирують Норси, але у них на одну гру більше. Якщо врахувати результати саме за три зіграних тури, то відразу три команди здобули по 6 очок.

Норси -Імперські Барони-Некроманти

UA4ever. Норси розпочали турнір із програшу некромантам 1-0. Далі було дві перемоги над Хаос Дварфами та Підземкою з однаковим рахунком 2:1. Шанси на потрапляння у четвірку найкращих досить висока.

Shining Force Squad. Імперські Барони перемогли новачків хаос дварфів 4:0. Але потім їх преземлили підземні гобліни-чкейвени-снотлінги 1:2. Знову розгромна перемога 3:0 над командою Лізардів, ніби і повернула команду до гри. Але щоб потрапляти до плейоф потрібно вигравати Кхорнів, Некромантів, Дварфів та Норсів. Календар пекельний, так що все у руках Баронів.

Evil silent STARS. Ну і некроманти, мінімальні перемоги 1:0 у перших двох турах над Норсами та Кхорнами робить їх заявку га плейоф більш вагомою ніж у інших учасників. Хоч і поступилися Дварфам 2:0, все ж у наступних матчах вони здобудуть достатню кількість очок, щоб зайняти турнірній таблиці місце вище третього.

Турнірна таблиця