Рейтинг 15.11.2021

15 Листопада, 2021 0 By Old Dwarf

Cursed Assasins (7/2/0) #1(1)

Скейвини на цьому ігровому тижні приймали дома Angry MNRX. Піфсял виїздної перемоги 3:0 на перший погяд Cursed Assasins по ідеї не мали би проблем переграти Томб Кінгів. Але, суперник вирішував свої турнірні цілі. Вже на 2 ході скейвени заносять ТД 1:0. Після пробиття кікоффа, томби почали методично виносити один за одним скейвенів.Коли гості зрівняли рахунок на полі в госполарів залишився тільки МоргНТорг. Але на свій хід з нокауту вийшли декілька гравців. Початок другого тайму і напад томбів продовжив свою брудну справу. Дійшло навіть до такого, що останній гатерранер бігав по полю від Вільхельма Чейні, а тоі його час від час клав мордою в газон. На 5 ході томби заносять ТД. 1:2. Гості виводять з нокауту Ретогра, двох лінійних та гатерранера. І це спасло скейвенів від поразки, на 7 ході вони зрівнюють рахунок. 2:2 і Cursed Assasins далі очолюють як рейтинг так і дивізіон.

Mork's Brawlers (Black Orc) (5/1/1) #2 (4)

А от чорні орки набирають обертів у іншому дивізіоні, і піднімаються на другу сходинку рейтингу. Під їх колеса потрапили спочатку союз ельфів з команди (#5)Buhos Catalanes (2:0), а потім (№3) Dwarf Boozers (2:1). Команда набрала обертів, але вище вона вже теоретично не підніметься.

Underworld (4/3/1) #3(2)

Підземка впала на третє місце тільки через те, що цього тижня не зіграли жодної гри.

Bonebreakers (Chaos Chosen) (3/2/0) #4(6)

Хаос все таки потрапив у зону плей-офф, після перемоги над ще одними представниками хаоса, тільки які є прихильниками іншого бога Нургла.

Angry MNRX (2/4/2) #5(7)

Томби повертають собі п’яту сходинку рейтинга, розписавши….вірніше профукавши перемогу з Cirsed assasins. Томби того дня домінували по всіх параметрах, а от знаючи що скейвенам достатньо 2 ходи щоб занести ТД, вони забивають свій на 5 ході, і дають простір аж в 4 ходи для атаки скейвенів. Так що самі винні.

Boozers from Karak Izor (Dwarf) (3/1/2) #6(3)

Дварфи ще одні нещасливчики цього тижня. Хоч ваони і боролися з чорними орками, але поразка, їх відкидує на шосту сходинку. Доречі у їхньому дивізіоні, ще буде не одна ротація і качелі між командами.

Smash&Kills (Orcs) (1/4/0) #7(9)

І знову прикра нічия. Щось столичний дивізіон штормить на нічиї. Мабуть там шалені магічні вітри втритилися узадуки тренерів.