Рейтинг 07.11

8 Листопада, 2021 0 By Old Dwarf

Cursed Assasins (7/1/0) #1(1)

Скейвени продовжують лідирувати не тільки у своєму дивізіоні, але й у всій лізі. На цьому тижні їх суперником була команада Impenetrable Dudes (Хаос Дварфи). Хоч і супернику везло на кубах, але вдалі тактичні дії тренера скейвенів довели рахунок до логічних цифр. 2-1 на користь скейвенів.

Underworld (4/3/1) #2(2)

Команда підземки намагається не відставати у рейтингу від своїх щурячих побратимів. Для цього їм прийшлося розписати нічию з Angry MNRX (хоча шанс у томбів був занести ТД на останньому своєму ході, але куби мали інші плани). А от у матчі з Impenetrable Dudes, вдача вже була на боці команди з підземелля. Залишившись в 5-х на полі та скориставшись тактичною помилкою суперника (тренер чомусь на 15 ході розставив своїх гравців у своїй заліковій зоні, залишивши на лінії сутички всього 3-х гравців), за два ходи снотлінг забіг у залікову та ззловив там вдалий пас. 2-1 і героїчна звитяга на користь Підземки.

Boozers from Karak Izor (Dwarf) (3/1/1) #3(3)

Цього тижня свої ігри розпочала команда Нурглів, провівши чотири гри поспіль. Можливо втома, а можливо і не досвідченість тренера, але одним з цих факторів скористалися Дварфи (перемога 2-0), які хоч і вище у рейтингу за команду чорних орків Mork’s Brawlers, але у дивізіоні посідають другу сходинку. 

Mork's Brawlers (Black Orc) (3/1/1) #4 (6)

Ігровий тиждень виявився дуже вдалим для чорних орків. Спочатку вони обіграли з рахунком 2-1 команду Nagash Horor, а потім з ідентичним рахунком переграли команду Tehe Nurgles Rotters. Ці дві перемоги дозволили Mork’s Brawlers  піднятися з 6-го на 4-те місце у рейтингу, та очолити свій дивізіон. 

Buhos Catalanes (Elven Union) (3/0/2) #5(4)

На гру з Хаосом, ельфи вийшли на піднесені після перемоги над нуглом 2-0. Але Хасо мав свої плани на цю гру, несподіванапоразка 0-1 відкинула команду Buhos Catalanes із зони плейофф.

Bonebreakers (Chaos Chosen) (2/2/0) #6(10)

А от команда Хаоса навпаки зробила за цей ігровий тиждень стрімкий прорив поближче до зони плей-офф. Маючи до цього всього дві нічиї, вони здола по черзі команду Nagash Horor (1-0) та з таким же мінімальним рахунком обіграли  Buhos Catalanes. Якщо взяти до уваги гру в запасі із нугралми, то найближчим часом у рейтинзі будуть ще рокировки.

Angry MNRX (2/3/2) #7(5)

Схоже команда втратила всі шанси на пле-офф. Нічия з Підземкою 1-1, позбавила навіть теоретичних шансів. Адже Томби зіграли 8 матчів, а їх суперники, які вище у рейтингу по 5.

Dwarf (1/3/0) #8(8)

У столичному дивізіоні, команди намагаються вийти з нічийного цейтноту. Дварфи свої нічиї розбавили перемогою над Кремзліками 2-0, а потім знову нічия з орками 1-1. Стабільність залишає дварфів на 8 місці. 

Orcs (1/3/0) #9(18)

Орки після перемоги 2-1 над Демонами Кхорна, зробили надстрімкий прорив з 18 на 9 місце.